Winkelmandje
0 Artikelen - € 0,00
PRACHTIGE SCHILDERIJEN VAN TOPKWALITEIT      |      BESPAAR 75% OP DE GALERIEPRIJZEN      | klik hier voor onze bestsellers

BEKENDE SCHILDERIJEN NAGESCHILDERD
DOOR GESPECIALISEERDE KUNSTSCHILDERS
Art Reproduction Museum Quality


Beleef de schoonheid van bekende schilderijen nu ook bij u aan de wand!
Geschilderd door professionele kunstschilders met minimaal 10 jaar ervaring.

Vanaf slechts
279,-
 

 


Wat zijn bekende schilderijen?

Zijn bekende schilderijen slechts de schilderijen die u bekend zijn, of kunnen bekende schilderijen u ook onbekend zijn? Van Gogh, Klimt, Waterhouse u kent ze. Zij hebben veel geschilderd en iedereen kent de resutaten.De voor u onbekende schilderijen, hoe zit het dan daar mee? Zijn dit dan bekende of onbekende schilderijen? Bekend of onbekend, schilderijenwereld.nl biedt u in ieder geval een uitgebreide collectie prachtige schilderijen van bekende kunstschilders. Schilderijenwereld.nl hoopt u hiermee veel kijkplezier te geven en een helpende hand te bieden bij het ontdekken van nieuwe bekende schilderijen.


De magie van bekende schilderijen

De bekende schilderijen van Van Gogh, Klimt of Waterhouse worden overal in de wereld gewaardeerd. Deze schilderijen hebben schijnbaar iets magisch. Stel u wilt een bekend schilderij van Klimt  kopen. Schilderijenwereld.nl gunt u deze aankoop van harte, maar bekende schilderijen zijn veelal niet te koop. Misschien dan een poster van Waterhouse? Het kan een uitkomst zijn. U probeert het papier mooi strak te krijgen, lijst er omheen en klaar. Tja, misschien had u zich toch een andere voorstelling gemaakt van uw Waterhouse aan de wand?


Kwaliteit van bekende schilderijen

Bij schilderijenwereld.nl worden alle bekende schilderijen geschilderd door professionele en gepassioneerde kunstschilders met jarenlange ervaring en veel liefde voor hun vak. Uw favoriete meesterwerk wordt geschilderd in ©Art Reproduction Master Quality, de hoogst mogelijke kwaliteit. De materialen, zoals de olieverf, het doek en spieraam zijn van professionele kwaliteit en garanderen u heel veel jaren kijkplezier van bekende schilderijen.

 

Exclusiviteit van bekende schilderijen
Alle bekende schilderijen uit onze schilderijengalerie in Amersfoort zijn unieke kunstwerken. Elk schilderij wordt exclusief en dus speciaal voor u geschilderd. Naast de bestaande keuze in afmetingen, waarbij de originele verhoudingen in acht zijn genomen, kunt u elk ander gewenst formaat bestellen. U kunt daarom de grootte van het schilderij volledig afstemmen op uw wensen.

Aanpassen van bekende schilderijen
Omdat alle bekende schilderijen ambachtelijk wordt geschilderd, zijn er verrassende creatieve mogelijkheden. U kunt bijvoorbeeld een persoon in een schilderij vervangen door uzelf, kleuren aanpassen, een detail uitvergroten, of tekst toevoegen enz. Heeft u andere wensen? Laat het ons weten, want bij schilderijenwereld.nl is bijna alles mogelijk!


Werkwijze

U bestelt de bekende schilderijen via onze site, of in onze galerie.
• Na ± 3 weken ontvangt u van ons een foto van het schilderij dat inmiddels voor u is geschilderd.
• U beoordeelt het resultaat en geeft aan of u accoord gaat met levering. Het schilderij moet vervolgens drogen en
   worden opgespannen en is dan na ± 2 weken beschikbaar.

• Indien u niet accoord gaat met levering, dan krijgt u het volledig betaalde bedrag terug.
• Voor u geen risico, want zijn de bekende schilderijen niet goed, geld terug garantie!


Schilderijenwereld.nl ontvangt u graag!
Schilderijenwereld verkoopt niet alleen bekende schilderijen online, maar heeft ook een drukbezochte Schilderijen Verkoop Galerie in Amersfoort waar u ook voorbeelden aantreft van de portretschilderijen die wij schilderen.
Tijdens uw bezoek zult u enthousiast zijn over de uitzonderlijk mooie kwaliteit en natuurlijk over de bijzonder lage prijzen.
Dus waarom zou u niet even bij ons binnenstappen?
Graag tot ziens! 
 
Naar alle bekende schilderijen